Політика конфіденційності

1. Загальні положення

Згідно Закону України від 01 червня 2010 року № 2297-VI «Про захист персональних даних» (надалі – «Закон») під персональними даними розуміють відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Згідно Політики конфіденційності в поняття "особистої інформації" входить інформація, або частина інформації, котра дозволяє Вас ідентифікувати. Як правило сюди входить ім’я та прізвище, псевдонім (нік), адреса електронної пошти та номер телефону, може також входити така інформація, як IP-адреса.

Агентство з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали сайт, а також тих, хто користується наданими сайтом послугами; в зв'язку з чим, Агентство прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту кожному користувачеві.

2. Використання та мета збору персональних даних.

Особиста інформація відвідувачів сайту, зібрана при реєстрації, переважно використовується для надання послуг у відповідності з Вашими потребами, в першу чергу для надання послуг або у договірних відносинах, а також для відповідей на Ваші запитання. Також ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію в поштових відправленнях та повідомленнях на умовах підписки. Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України.

Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

3. Надання доступу до інформації.

Надання доступу до особистої інформації іншим компаніям і приватним особам можливе лише за таких наступних обставин:

  • Має місце наявність дозволу Користувача. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації потрібна явна згода Користувача.
  • В випадках визначених чинним законодавством України, а також у випадках запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам.

4. Захист інформації.

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування і заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу до систем, в яких ми зберігаємо особисті дані.

5. Зміна політики конфіденційності.

Користувач приймає умови цієї політики конфіденційності і враховує, що дана політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до політики конфіденційності, публікуються на цій сторінці.

З питань щодо політики конфіденційності (в т.ч. видалення персональних даних), Користувач може зв'язатися з нами використовуючи e-mail: info@magnat.mk.ua

Опубліковано 24.06.2022 року

Сподобалась стаття?

Поділіться інформацією з друзями

Актуальні новини ринку нерухомості

2022-07-30

Пільгова іпотечна програма Українська мрія: умови кредитування

Програма Українська мрія, має запрацювати з жовтня. Вона передбачає надання коштів від Укрфінжитла банкам на кредитування з пільговими умовами

2022-07-22

Нотаріуси, які працюють в умовах війни

Усі дозволені нотаріальні дії з нерухомим майном можуть здійснюються виключно нотаріусами, що включені до затвердженого Мінюстом переліку

2022-07-10

Поради покупцям квартир: вторинка чи новий житловий комплекс?

Квартири на первинному і вторинному ринку мають свої плюси й мінуси. Переваги та недоліки новобудов та старих будинків у подробицях

2022-06-30

Карта Руйнувань акумулює інформацію про всі зруйновані російською федерацією об’єкти нерухомості та інфраструктури України

Карта Руйнувань - це онлайн мапа України, на якій відображені зруйновані об’єкти нерухомості та інфраструктури внаслідок вторгнення російської федерації на територію України

2022-06-25

Як подати заяву на компенсацію пошкодженного житла

Заяву на компенсацію можна подати через застосунок Дія, у місцевому ЦНАПі, органах соцзахисту чи у нотаріуса. Також потрібні дані про пошкодження житла

Цікаві пропозиції